A zacskó egy rendkívül fontos kellék. A boltban például bele lehet tenni néhány terméket. Pékárut, zöldséget, gyümölcsöt, egyebet. Ami mostanság némileg bosszantó, az maga az anyag. Mármint a zacskó anyaga. Ugyanis jellemzően olyan hártyavékony mindegyik, hogy szinte alig-alig alkalmas arra, amire kitalálták. Ha a kenyeret adott esetben úgy helyezem bele a papírzacskóba, hogy véletlenül még a szélét is megfogom, hosszában reped végig. Míg a nejlonzacskónak a füle szakad le könnyedén, úgy, hogy utána csak úgy záporoznak belőle szanaszét a narancsok.
A zacskó
2014.09.08. 11:02 | szj. | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr976679975
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek