Utolsó kommentek

  • Katalin Halápiné Kálmán: világos , (2015.01.23. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Móricz VK Gábor: Pereld be őket szerzői jogvédelem megsértése címén (2015.01.22. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Imposztorék: Kedves Frony, én is szakmabeli vagyok és ugyanez... (2014.09.17. 20:00) Leépítve...
  • Frony: Kedves János! Én nem vagyok "szakmabeli" - de a ... (2014.09.16. 21:44) Leépítve...
  • - duplagondol: Túl sok kérdés talán nem is merül fel olvasás ut... (2014.09.14. 10:21) Leépítve...
  • Utolsó 20

Témák

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képgalériáim

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

A bányászbéka szintjén

2014.10.01. 11:04 | szj. | Szólj hozzá!

Soha nem látott színvonaltalanságba süllyedt a valaha szebb időket látott Veszprém megyei napilap, a májusban kinevezett főszerkesztőnő ténykedése folytán. Íme néhány "gyöngyszem" a közelmúltból:

"A devecseri Konkoly József információnk szerint az egyetlen azok közül, akik pénzt is láttak jogi követelésükből. A többiek várakoznak az ítéletekre, mások kivárnak, hogy mi lesz az iszapper vége, melyben a tárgyalás tovább folytatódik."

"Amikor az alsó szintre befolyt a vörösiszap, az emeleten laktak egészen addig, míg az új otthonuk el nem készült. Azt is nagy gonddal vették birtokukba, szép belső tereket és kertet építettek szintén kétkezi munkával."

"A katasztrófát követő hetekben súlyos rémhírek terjengtek az egész országban, amelyek szerint nem lehet élni ebben a térségben - foglalta össze Toldi Tamás az emberek akkori gondolatvilágát."

"A strandok sokszor kiürültek, az éttermek, kávézók, cukrászdák viszont a szokásosnál gyakrabban teltek meg idén nyáron Balatonfüreden."

"Úgy tudjuk, kishíján leszakadt a keze annak a férfinak, akinek a kezét munka közben egy targonca roncsolta, Várpalotán, szombaton, egy zöldséges telephelyen. Mentőhelikopter vitte kórházba."

"A jó időben vidám szüreti felvonulással és népművészeti vásárral köszöntötte az őszt a település. A falu lakossága hónapokon át készült a hagyományos ünnepre, és ahogy tervezték, sikerrel meghosszabbították azzal a szezont."

" A fejlesztéshez, a beruházásokhoz a tulajdonosok biztosították a feltételeket, ezért a társaság azóta töretlenül fejlődik... A portfóliót letisztították, ma szinte kizárólag komplett szerelőrendszereket gyártanak, ezeket is elsősorban multinacionális autóalkatrész-gyártóknak. Perlaky István a Naplónak elmondta, az újonnan épült 800 négyzetméteres csarnokban komplett szerelősorokat szerelnek össze."

"A nemzeti művelődés kifejtése, ápolása, terjesztése és a társas élet emelése - a kezdetektől a mai napig ez a célja a Pápai Jókai Körnek, amely csütörtökön ünnepelte újjáalakulásának 30. évfordulóját."

"A Bányászati Múzeumban szombaton családi napot tartottak, amelynek témája az iharkúti leletek és a dinoszauruszok köré épült."

"A város egyik legintenzívebb kapcsolata új állomásához érkezett, negyven éve történt a baráti kapcsolatfelvétel aláírása..."

"Jelentős költségcsökkentést érhet el a város néhány energetikai beruházás folyamatban levő, illetve lezárult megvalósításával."

A bejegyzés trackback címe:

https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr806748761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása