Utolsó kommentek

  • Katalin Halápiné Kálmán: világos , (2015.01.23. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Móricz VK Gábor: Pereld be őket szerzői jogvédelem megsértése címén (2015.01.22. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Imposztorék: Kedves Frony, én is szakmabeli vagyok és ugyanez... (2014.09.17. 20:00) Leépítve...
  • Frony: Kedves János! Én nem vagyok "szakmabeli" - de a ... (2014.09.16. 21:44) Leépítve...
  • - duplagondol: Túl sok kérdés talán nem is merül fel olvasás ut... (2014.09.14. 10:21) Leépítve...
  • Utolsó 20

Témák

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képgalériáim

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Vidám családi nap a kapitányság dolgozóinak

2008.06.23. 17:35 | szj. | Szólj hozzá!

Címkék: uzsa nap rendőrség családi

Uzsa - A tavalyihoz hasonlóan az idei évben is rendeztek családi napot a tapolcai rendőrkapitányság dolgozóinak a Hubertus Szabadidőközpontban.
A  program szervezését, lebonylítását  ezúttal is a kapitányság vezetése, az IPA Tapolcai Szervezete, valamint az Független rendőrszakszervezet  tapolcai szervezete oldotta meg.
 A hétvégi jó hangulathoz adott  volt a festői környezet és természetesenn  maga a létesítmény (foci- és teke pálya, fedett- és kinti étterem, vendéglátó- és tűzrakó helyek) minden szolgáltatása.  A közel három hektáros területen lehetőség nyílt légpuska-lőpálya és kötélhíd építésére is. A helyszínre délelőtt 10 órától érkeztek a kapitányság-, a Vám és Pénzügyőrség-, az IPA Tapolcai Szervezet-, valamint az IPA Baráti Kör tagjai, családtagjaikkal együtt. A többszáz méterről is tisztán hallható "retro" zenét Vastag Béla nyugállományú DJ. szolgáltatta.
A délelőtti sportprogramok  között  kifejezetten nagy érdeklődést hozott a  kispályás labdarúgás,  a sümegi rendőrőrs és a résztvevőkből verbuválódott alkalmi társulat között, amely  az utóbbiak győzelmével végződött.
  A nap folyamán a Szkíta-Hun-Magyar hagyományőrző egyesület tagjai, a Mikó család közreműködésével vezették be az íjászat rejtelmeibe az érdeklődőket, majd gyermek és felnőtt kategóriákban meg is mérkőzhettek a versenyzők. A gyerekek között  Tóth Kristóf, Ferencsik Anna, Horváth Adrienn , míg a felnőtteknél  Vígh Zoltán, Noszlopi Tibor és Pap Erzsébet érték el a legjobb eredményeket.
  A délelőtti programok sorában vadpörkölt főzésben is összemérték tudásukat a résztvevők. A csapatok között az első helyezést és a győztesnek járó  Vándor fazekat az Auerbach László, Györei Istvánné, László Melinda és Baranyai József összetételű csapat nyerte. A bográcsos remekművek egyben ebédül is szolgáltak a 130 főnyi vendégseregnek.
A mindvégig jó hangulatú rendezvényen a híres zalahalápi lángossütők is bemutatkoztak és a közönség hagy örömére fellépett Galambos Ferenc bűvész is, aki  híréhez, nevéhez  méltó módon  bemutatott  ezúttal is néhány remek varázslatot.
 
A családi nap résztvevői természetesen  több versenyszámban is kipróbálhatták tudásukat. Először a gumicsizma hajító versenyen szembesültek a  versenyszámban indulók arról, hogy sokkal könnyebb benne gyalogolni, mint megfelelő távolságra elhajítani.  A különleges  sportágat szinte mindenki kipróbálta. A   gyermekek között  Molnár Krisztián érte el a lgjobb eredményt, míg a férfiak között  Baranyai József jeleskedett. A hölgyek mezőnyében   Molnár Zoltánné  szerepelt a legjobban. A lövészetben viszont Kulcsár Zoltánné érte el a legjobb eredményt, ő a férifakat is megelőzve,  50 köregységből 48-at szerzett. A gyermekek  kategóriájában Regdon Bence lett az első, a férfiaknál Molnár Zoltán nyerte a lövészetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr92535561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása