Tapolca-Diszel - Legalább napi két óra pluszmunkát jelent számomra a most bevezett standolás - válaszolta érdeklődésünkre Bene Károly a diszeli városrészben működő vendéglátóipari egység tulajdonosa. - Nyolcvan féle röviditalt tartok, gondolhatják mennyi ideig tart, amíg mindet végig lötyögtetem. Ráadásul van olyan márkás ital is, amelyiket nem is nagyon szabadna rázogatni, de gondolom erről fogalma sincs a rendelet kidolgozójának. Biztos vagyok abban, hogy ez a vállalkozásellenes, és a vendéglátósok érdekeit semmibe vevő új szabályt nem szakemberek hozták, olyanok, akik ennek a gyakorlati oldalával nincsenek tisztában. Ha csak itt a környékünket nézem, egyre több faluban állnak üresen a korábban kocsmaként, presszóként műküdő üzletek és ezeknek a száma a mostani helyzet alapján még növekedni fog. Még azt a kevés kisvállalkozót is tönkreteszik, akik eddig talpon maradtak. Nem tudom, ez kinek az érdeke, de nem a miénk az egészen biztos - hangsúlyozta Bene Károly.
Értelmetlen, logikátlan kötelezettség
2009.02.17. 15:26 | szj. | Szólj hozzá!
Címkék: vendéglő standolás
A bejegyzés trackback címe:
https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr92948702
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek