Utolsó kommentek

  • Katalin Halápiné Kálmán: világos , (2015.01.23. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Móricz VK Gábor: Pereld be őket szerzői jogvédelem megsértése címén (2015.01.22. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Imposztorék: Kedves Frony, én is szakmabeli vagyok és ugyanez... (2014.09.17. 20:00) Leépítve...
  • Frony: Kedves János! Én nem vagyok "szakmabeli" - de a ... (2014.09.16. 21:44) Leépítve...
  • - duplagondol: Túl sok kérdés talán nem is merül fel olvasás ut... (2014.09.14. 10:21) Leépítve...
  • Utolsó 20

Témák

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képgalériáim

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Díjazott tapolcai sportolók

2008.02.14. 11:54 | szj. | Szólj hozzá!

Címkék: sport tapolca sportgála

Tapolca - A korábbiakhoz képest rendhagyó sportgálát rendeztek a Városi Rendezvénycsarnokban a napokban. Ezúttal ugyanis a résztvevő sportegyesületek is támogatáshoz jutottak a vendégek által megvásárolt belépőkből. Rédli Károly a csarnokot üzemletető önkormányzati cég igazgatója, s egyben a program főszervezője lapunk érdeklődésére a rendezvény megkezdése előtt elmondta, a szakítottak azzal a hagyománnyal, hogy a báli szezonban megtartott porgram csupán néhány egyesületet érintsen, illetve azzal is, hogy a műsor nagy részét a sokszáz elismerés, oklevél átadása töltse ki.
- Az idén csak azok a sportolók kapnak díjat, akik valóban valamilyen maradandó eredményt értek el, de az ő jutalmazásukat sem "ömlesztve", hanem a programba ágyazva, vetítéssel, filmbejátszásokkal együtt tálalják majd a közönség részére - tette hozzá.  A valóban színvonalas rendezvény aztán ennek megfelelően zajlott, a sokszáz vendég egy percig sem unatkozott, a sportolók bemutatása, a filmbemutatók és az elismerések átadása nem hagyott kívánnivalót maga után, mint ahogy a vacsora, a zene, és a változatos műsor sem.
A sportoló, versenyző élsport felnőtt kategóriában Rédli András (Universiade első hely, felnőtt világkupa 2. hely) párbajtőröző, Szelényi Norbert (2 Fide verseny 1. hely) sakkozó, Zoboki Mihály  (Magyar Bajnoság 12. hely, kétszeres megyebajnok) tájfutó és lovaglásban Pék László (Magyar Bajnokság 2. hely - 120 kilóméteres távlkovaglás) kapott díjat és persze hatalmas tapsot a közönségtől. Az edzők és testnevelők között Gyarmati Zoltánné (atlétika), Domán Gábor (tájfutás) és Borossné Eitner Kinga (vívás) teljesítményét jutalmazták. Az utánpótlás élsport kategóriában a versenyzők közül Tüske Dániel (labdarúgás), Nagy Nikoletta (röplabda), Rédli Andrea (kézilabda), Zoboki Csanád (tájfutás), File Mátyás (vívás), Harangozó Helga (tenisz), Árvai Eszter (sakk) és Ölvegyi Roland (természetjárás) eredményeit díjazta, ismerte el a város.
Iskolai - és diáksport kategóriában Süle Mária (labdarúgás), Pintér Eszter (labdarúgás), Kálóczi Dániel (labdarúgás), Rádai Bence (labdarúgás, kézilabda, atlétika),  Pontyos Peggi ( kézilabda, atlétika), Szabó Eszter (játékos sportvetélkedő), Pupos Liza (vívás), Kiss Balázs (atlétika, asztalitenisz), Nóvé János (alpesi sí) és Sáfár Cirill (labdarúgás) kapott elismerést.
 A legjobb sportolói címet az idén  Rédli András vehette át Tapolcán az elmúlt évben elért eredményei alapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr72338875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása