Utolsó kommentek

  • Katalin Halápiné Kálmán: világos , (2015.01.23. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Móricz VK Gábor: Pereld be őket szerzői jogvédelem megsértése címén (2015.01.22. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Imposztorék: Kedves Frony, én is szakmabeli vagyok és ugyanez... (2014.09.17. 20:00) Leépítve...
  • Frony: Kedves János! Én nem vagyok "szakmabeli" - de a ... (2014.09.16. 21:44) Leépítve...
  • - duplagondol: Túl sok kérdés talán nem is merül fel olvasás ut... (2014.09.14. 10:21) Leépítve...
  • Utolsó 20

Témák

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Képgalériáim

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

A Kazinczy-napok versenyei, győztesei

2008.05.16. 09:43 | szj. | Szólj hozzá!

Címkék: verseny iskola tanulmányi kazinczy

Tapolca - Sokszáz diák részvételével, sikerrel bonyolították le a térségben immár évek óta meghatározó Kazinczy napok tanulmányi versenyeit.
 Német nyelvben (alapóraszámnál) a monostorapáti Pethő Gyöngyi nyerte az ötödik osztályosok versenyét. A hatodikban Sebők Valentina (Sümeg), hetedikben Lendvay Zsófia (Sümeg), a nyolcadikban Ferenczi Zsuzsanna (Lesencetomaj) lett az első. A német nyelvet emelt óraszámban tanuló diákok versenyét a kazinczys Szabó Dorina nyerte, a hatodik évfolyamnál a szintén kazinczys Kóczián Tibor lett az első. A hetedikben Kovács Alexandra (Bárdos), a nyolcadikban a keszthelyi Horváth Réka nyert.
 Az angolosoknál az ötödik évfolyam versenyét a badacsonytomaji Németh Stella nyerte, hatodikban Horváth Roland (Kazinczy), hetedikben a keszthelyi Pohl József, nyolcadikban Szelényi Előd (Kazinczy) érte el a legjobb eredményt. Az angolt emelt óraszámban tanulók között az ötödikesek mezőnyében Papp Bence (Kazinczy) nyert, a hatodikasok között a sümegi Tompa Júlia, a hetedikeseknél Csurgó Marcell (Kazinczy), a nyolcadikasoknál Kalmár Édua (Kazinczy) szerepelt a legjobban. Az angol kéttannyelvű versenyt az ötödikeseknél a batsányis Mondok Odett nyerte, a hatodikban Emmerich Júlia (Batsányi) bizonyult a legjobbnak.
 A matematikában a harmadikasok között Gróf Laura (Bárdos) nyújtotta a legjobb teljesítményt, az ötödik évfolyamban a sümegi Horváth Eszter remekelt, hatodikban a bárdosos Nagy Noémi, hetedikban Szabó Csaba (Bárdos), nyolcadikban a keszthelyi Sinkovics Bálint lett az első.  A másodikasok helyesírás versenyét a bárdosos Ságvári Zsófia és a keszthelyi Fábián Veronika nyerték holtversenyben, a harmadikasok között a kazinczys Árvai Eszter lett az első, míg szövegértésben a negyedikes keszthelyi Kalmár Barbara Anna érte el a legtöbb pontot. A magyar nyelv és irodalom terén az ötödik évfolyamnál Marton Eszter (Kazinczy) szerepelt a legjobban, a hatodikasok között a sümegi Záhoczky Csenge nyert, a hetedikesnél Ács Dinána (Kazinczy), a nyolcadikasoknál Ács Viktória (Kazinczy) érte el a legjobb eredményt.  A hetedikesek kémia versenyét a keszthelyi Pohl József nyerte, a nyolcadikasokét a bárdosos Berta Tibor.

A bejegyzés trackback címe:

https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr78472114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása