Utolsó kommentek

  • Katalin Halápiné Kálmán: világos , (2015.01.23. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Móricz VK Gábor: Pereld be őket szerzői jogvédelem megsértése címén (2015.01.22. 23:19) A képem, ami túlélt engem
  • Imposztorék: Kedves Frony, én is szakmabeli vagyok és ugyanez... (2014.09.17. 20:00) Leépítve...
  • Frony: Kedves János! Én nem vagyok "szakmabeli" - de a ... (2014.09.16. 21:44) Leépítve...
  • - duplagondol: Túl sok kérdés talán nem is merül fel olvasás ut... (2014.09.14. 10:21) Leépítve...
  • Utolsó 20

Témák

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képgalériáim

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Sok száz diák versenyzett

2008.11.23. 21:21 | szj. | Szólj hozzá!

Címkék: iskola napok bárdos tapolca

A gyerekek számos területen mérhették össze tudásukat az elmúlt napokban
Tapolca - A Tapolcai Általános Iskola Bárdos Lajos Intézményegysége által meghirdetett versenyek eredményeit a napokban hirdették ki az intézményben.
A különböző versenyekben sokszáz dik vett részt ezúttal is, néhény eredményt már lapunkban is olvashattak.
Az angol szépkiejtési versenyt a hetedik osztályosok között Emerich Júlia (Batsányi) nyerte, Horváth Laura (Bárdos) a második, Zoboki Csanád (Kazinczy) a harmadik lett. A nyolcadikasoknál Szijártó Tamara (Bárdos) bizonyult a legjobbnak, mögötte Szoboszlai Szintia (Kazinczy) és Dér Kinga (Bárdos) szerepelt még eredményesen.  A német szépkiejtési versenyt a hetedikesek között Emerich Júlia nyerte, a második helyet Csaba Klaudia (Kazinczy), a harmadikat Kakukk  Noémi (Lesence Völgye) szerezte meg.  A nyolcadik osztályosoknál Vajda Béla (Kazinczy) szerepelt a legjobban, Lendvai Zsófia (Ramasetter) második, Pethő Zsanett (Lesence Völgye) harmadik lett. A Bárdos iskolába járó diákok számára meghirdetett matematika versenyen az ötödikesek között két első helyezettnek gratulálhattak, Hatvani Rebeka és  Vincze Győző személyében, Sásdi Árpád harmadik lett. A hatodik osztályban három első helyezett lett, Horváth Daniella, Horváth Dávid és Gyarmati Sarolta. A hetedikesek versenyében Nagy Noémi nyert, második lett Ságvári Dalma, harmadik Nagy Krisztina. A nyolcadikasok között Peszleg Pálma érte el a legjobb eredményt, a második Szabó Csaba, a harmadik Kaszás Pálma lett. Az alapműveleti matematika versenyen a második osztályosok között Magyar Gábor (Bárdos) szerepelt a legjobban, Sáfár Csenge (Kazinczy) a második, Kiss Károly (Keresztury) a harmadik helyezést szerezte meg.  Az alsós népdaléneklési versenyt a Bárdos iskola zenei tagozatos tanulói között Tóth András nyerte meg, Csatári Nikolett a második, Bicsérdi Enikő a harmadik helyen végzett.  A nem zenei tagozatos tanulók között Kovács Bonita Boglárka  (Erzsébet királyné) érte el az első helyet, a másodikat Bicsérdi Ákos (Bárdos), Kacsora Daniella (Kazinczy) a harmadikat. Az 5-6 osztályosok  szóló kategóriáját Kovács Alexandra (Nagyboldogasszony) nyerte, Bruckner Máté (Bárdos) második, Őri Veronika (Bárdos) harmadik lett. A 7-8 osztályos szólisták megmérettetésében Samu Enikő (Ramasetter) került az élre, Kovács Alexandra (Bárdos) második, Bagi Bettina (Bárdos) harmadik lett. A Bárdos-kupa leány kézilabda tornát a III. korcsoportban a Kazinczy együttese nyerte, második Révfülöp, a harmadik a Batsányi csapata lett. A IV. korcsoportban szintén a Kazinczy  nyerte, a Batsányi a második helyen, Nyírád a harmadik helyen végzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://szijarto.blog.hu/api/trackback/id/tr21784904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása